Contact

Contact

10 + 6 =

Bereikbaarheid

Vaartijden 

Schiermonnikoog kan alleen per veerboot of watertaxi bereikt worden. De veerboot vertrekt vanaf de veerhaven van Lauwersoog en doet er ongeveer 45 minuten over. De dienstregeling is als volgt:

Met de auto

Wanneer u met de auto  naar Schiermonnikoog komt, kunt u deze parkeren op één van de parkeerplaatsen aan de veerhaven van Lauwersoog. Het is niet toegestaan de auto mee te nemen. Dat kan alleen als u daarvoor een vergunning hebt.

Met het openbaar vervoer

Wanneer u met het openbaar vervoer bent kunt u vanaf station Groningen (lijn 163) of station Leeuwarden (lijn 155) de bus nemen naar Lauwersoog. De aankomsttijd van deze bussen sluit op de vaartijden van de boot aan.

Op Schiermonnikoog

Wanneer u op het eiland aankomt staan daar bussen of taxi’s klaar om u naar de plaats van uw bestemming te brengen. Om ons huis te bereiken kunt u het best bus 1 nemen richting Strandhotel en uitstappen bij bushalte Langestreek / Molendyk. Vandaar is het een paar minuten lopen naar ons huis. Tijdens de zomerperiode is er ook de mogelijkheid om bij aankomst een fiets te huren en zelf naar het dorp te fietsen.